• 2491-ragu
    Podzimní chutě přírody

    Podzim nabízí zajímavé obohacení domácí kuchyně. V minulém díle jsme ochutnali králíka, tentokrát připravíme zajíce s houbami.

    • Před 5 roky
    • 0
  • 1891-polpety
    Jelení polpety s brusinkovou omáčkou a žemlovými knedlíčky

    Polpety jsou masové placičky, které se podávají s různými omáčkami. Brusinková zvýrazní jejich chuť, obzvlášť v kombinaci s jelením masem, které můžete případně nahradit i hovězím… Ingredience: 800 g jeleního masa (plec) 1 cibule snítka rozmarýnu 16...

    • Před 6 roky
    • 0
  • 1900-srnci
    Srnčí špíz s brusinkovou omáčkou

    K zahradní grilparty patří špíz, který kombinuje maso i zeleninu, a tak vytváří jedinečné chuťové variace. Když k němu přidáte vhodně zvolenou omáčku, dostane pokrm další rozměr, na kterém si pochutnáte nejenom vy, ale i vaši hosté…...

    • Před 7 roky
    • 0